Kan ik een product reserveren dat momenteel niet beschikbaar is?

Nee, we aanvaarden enkel reserveringen voor producten die op dat moment in ons aanbod te vinden zijn.
Voor onbeschikbare producten hebben we meestal geen betrouwbare informatie waar en of ze zullen verschijnen en wat hun prijs zal zijn, daarom nemen we geen reserveringen aan voor producten waarvoor we geen duidelijke voorwaarden voor de uitvoering van de bestelling kunnen definiŽren.
In plaats hiervan stellen we voor om gebruik te maken van het systeem dat je inlicht wanneer een bepaald product weer te koop is. Hiervoor ga je naar de pagina van het product en vul je in het toepasselijke veld je e-mailadres in, en als het product weer beschikbaar is, wordt er automatisch een bericht gestuurd. Dit kan worden gekoppeld aan reserveringen voor andere producten waarin je geïnteresseerd bent, en die op dat moment beschikbaar zijn.
Voorbeeld: je bent geïnteresseerd in de producten A, B en C. Op dit moment zijn A en B beschikbaar, maar C is niet beschikbaar. Je reserveert A en B en voor C vraag je om berichtgeving.
Als C terug beschikbaar is, krijg je een bericht en kun je je definitieve bestelling plaatsen voor alle drie. Op die manier heb je een garantie dat niemand jouw A en B wegkaapt voordat C verschijnt.

Terug