Is een product dat op de website zichtbaar is, echt beschikbaar?

Meestal wel, maar naast de goederen die momenteel te koop zijn, kopen we bepaalde producten in op individuele aanvraag, en zelfs als het product in het magazijn aanwezig is, hangt het van heel wat factoren af of we het op die dag zelf verzenden, daarom is de informatie over de voorziene datum van verzending van de bestelling belangrijker dan de informatie over voorraad in het magazijn.
Op de productpagina staat er dus een tabel met informatie over de precieze datum van uitvoering van de bestelling, afhankelijk van het aantal bestelde stuks.
Deze tabel houdt niet enkel rekening met de voorraad in ons magazijn, maar ook met reserveringen van het product voor andere bestellingen, de leveringsplannen, het tijdstip waarop de koerierdienst de zendingen ophaalt en vele andere factoren.

Statistieken

Uitvoeringstijd van de bestelling

Gegevens op basis van de uitgevoerde bestellingen met informatie over de reële en niet de beloofde termijnen.

Producten uit het beschikbare aanbod


Producten ingekocht op aanvraag

Gedetailleerde informatie over de uitvoeringstermijnen en -voorwaarden voor de bestelling is te vinden op de productpagina’s.

Tijdige uitvoering van de bestelling

De gegevens tonen in hoeverre de termijn die op de website is opgegeven, overeenstemt met de feitelijke uitvoeringstermijn van de bestelling.

Producten uit het beschikbare aanbod


Producten ingekocht op aanvraag

We hebben een uitgebreid, op maat gemaakt systeem om onze magazijnvoorraad te beheren. Dit systeem is online geïntegreerd met onze website en de informaticasystemen van bepaalde leveranciers.

We hebben 100% van de bestellingen uit het beschikbare aanbod tijdig uitgevoerd, en 0% met maximaal één dag vertraging. Bij producten die op individuele aanvraag zijn ingekocht, is 100% van de bestellingen tijdig uitgevoerd, en 0% met maximaal één dag vertraging

We hebben zonder problemen met de beschikbaarheid 99.93% van de bestellingen uit het beschikbare aanbod uitgevoerd en 98.51% van de bestellingen die zijn ingekocht op aanvraag. Slechts 0.01% van de bestellingen is geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was of omdat we geen alternatieve producten konden voorstellen.

Het beschikbare aanbod is onze magazijnvooraad met 77128 producten die momenteel gereed zijn om onmiddellijk te verzenden, en de magazijnvoorraad van leveranciers
waarmee we een geïntegreerd informaticasysteem en een vast schema van (meestal dagelijkse) leveringen hebben, wat samen met onze eigen magazijnvoorraad 79593 producten in ons aanbod geeft.

KBovendien worden er 24245 producten op individuele aanvraag ingekocht.

97.84% van de bestellingen betreft producten uit ons beschikbare aanbod en 2.16% van de producten wordt op individuele aanvraag ingekocht.

Momenteel werken we samen met 174 leveranciers.


Gegevens op basis van online gegenereerde statistieken voor de periode: 30.4.2023 - 31.5.2023.

*) De statistieken omvatten geen bestellingen waar de vertraging door schuld van de klant ontstond (verzoek tot aanpassing, uitgestelde verzending, vertraagde betaling enz.)
**) Bestellingen die op vrije dagen of in de late namiddag zijn geplaatst, na onze werkuren of na het uur waarop de koerierdienst de zendingen
bij ons ophaalt en die de volgende dag zijn verzonden, worden gerekend alsof ze op de dag zelf zijn verzonden.
***) Totale gegevens van alle winkels die door ons worden bediend .


Doel en missie

Al sinds het begin van ons bestaan zijn een vlotte bediening van de bestellingen en tegelijkertijd een zo ruim mogelijk assortiment onze prioriteiten. Dit zijn geen loze beloften, er staat een hele reeks maatregelen achter, want het is heel moeilijk om deze twee doelen te combineren en voor de meesten van onze concurrenten sluiten ze elkaar zelfs uit, in het bijzonder als het gaat om internetverkoop, waar de prijsconcurrentie bovendien erg sterk is.
Deze doelstellingen bereiken we hoofdzakelijk dankzij:

  • Een op maat gemaakt, uitgebreid informaticasysteem, dat we voortdurend verder uitbouwen.
  • In tegenstelling tot vele andere internetwinkels minimaliseren we virtuele handel in producten en breiden we voortdurend ons eigen magazijn uit.
  • We zorgen voor de kwalificaties, motivatie en tevredenheid van ons personeel.

Een paar cijfergegevens als bewijs dat de bovenstaande stellingen waar zijn:
We hebben maar liefst 99.93% van de bestellingen uitgevoerd zonder problemen met de beschikbaarheid, waarvan 100% binnen of voor de termijn is verzonden.
Slechts 0.01% van de bestellingen is geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was of omdat we geen alternatieve producten konden voorstellen.

We hebben in ons eigen magazijn 77128 producten die gereed zijn om onmiddellijk te verzenden, en nog 24245 met wie we een geïntegreerd informaticasysteem en vast schema van (meestal dagelijkse) leveringen hebben.

*) Geldt niet voor producten die op individuele aanvraag worden ingekocht.
Gegevens op basis van online gegenereerde statistieken voor de periode: 30.4.2023 - 31.5.2023.
Klik hier voor meer statistieken.

Oepss ... er is iets fout gelopen ...

Bekijk meer informatie en statistieken over de tijdige uitvoering van bestellingen

Terug